Säljes

Mitt RedBubble - Valorousrabbit

2015-05-02 13:08 #0 av: luckydragonriderkin

Hej! Gapskrattar

Måne  http://www.redbubble.com/people/valorousrabbit Sol

Jag ville bara göra lite reklam för mitt konto på RedBubble. Där kan man köpa mina teckningar som olika produkter, Tröjor, posters, koppar, mobilskal med mera. Det är superbra kvalitet(har köpt tre saker från RedBubble och jag älskar dem!)och det är väldigt smidigt att betala. 

Kan tyvärr ta ett tag att få sakerna eftersom det mesta skeppas från USA

Jag är 15 år, ska börja i gymnasiet (jag ska gå en Estetisk linje med inriktning Animering) efter sommarlovet. jag har ritat hela mitt liv och min allra högsta dröm är att jobba åt Nintendo eller Dreamworks. 

Jag behöver pengar för att köpa photoshop så att jag kan börja animera och teckna på en högre level.

Om man inte hittar någonting i min Shop som passar tar jag även Commissions(ni säger alltså vad ni vill ha så ritar jag det, sedan får ni köpa den på RedBubble). JAg ritar vad som helst och ni behöver inte betala tills ni är nöjda!

Tack! Hjärta 

Anmäl
2015-05-02 13:10 #1 av: luckydragonriderkin

PS: BILDERNA SER MYCKET SNYGGARE UT PÅ REDBUBBLE. De blir konstiga om jag laddar upp dom på Ifokus eftersom deras bakgrunder är transparanta :-/

Stjärnor http://kintherabbit.deviantart.com/ Stjärnor Här kan du se dom i bra kvalitét, med flera 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.