Köpes

Köpes: Dramatiskt i rött

2014-12-14 23:55 #0 av: Candela

Jag är ute efter en riktigt stor tavla (ca 150x100 cm). Jag vill ha ett originellt och dramatiskt motiv, gärna med rött i! Den ska verkligen förmedla en känsla.

Jag vet inte riktigt hur det funkar när folk säljer digital konst Glad Köper man själva bild-filen och får sen själv fixa med att få den upptryckt (på t.ex. canvas)? 

Är det någon som har bilder som skulle kunna passa in på min beskrivning?

Anmäl
2014-12-16 12:05 #1 av: Zolah

Det beror på hur man vill göra det :)

tex om det är en existerande bild på deviantart kan man köpa den i olika utföranden där ( affish, canvas etc ) det måste du bestämma hur du vill göra :)

Tror du att du kan ge mer info om vad du vill ha? det kan vara jätte svårt för dom som målar / tecknar att riktigt veta vad du vill ha?

oftast så går man till en konstnär, berättar vad man vill ha, kanske får lite motfrågor osv. sedan så börjar konstnären på vad man beställt, och kanske kommer med frågor under tiden.  ( för det mesta betalar man innan dom börjar jobba intensivt på bilden, man kanske får bara skisser i början som mest om man inte betalat något )

Anmäl
2015-01-20 23:49 #2 av: jossan...

det låter kul, men som sagt lite mer detaljer i vad det är du söker kanske?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.